Kadın Hastalıkları İzmir - Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi - Kadın Doğum

Kadın Hastalıkları İzmir

Kadın Hastalıkları İzmir

Kadın hastalıkları, jinekoloji bölümleri tarafından muayene edilir. Hastanelerin kadın hastalıkları ve doğum bölümlerinde teşhis, tanı ve tedavi uygulanır. Birbirinden çeşitli çok sayıda kadın hastalığı ve bunların farklı tedavi yöntemleri mevcuttur. Kadın hastalıkları, kadın sağlığı için oldukça önemlidir. Her kadın, kadın hastalıklarına yakalanmamak için yılda bir kez de olsa mutlaka muayene olmalıdır. Peki nereye ve nasıl muayene olacaksınız? Muayene olacağınız hastaneyi nasıl belirleyeceksiniz? Kadın hastalıkları İzmir hastanesi olan Özel Park Tıp Merkezi, ihtiyacınız olan güvenilir sağlık hizmetini sizlerle buluşturmaktadır.

Kadın Hastalıkları İzmir Hastanesi;

Özel Park tıp Merkezi, kadın hastalıkları başta olmak üzere çok sayıda branşı ve kliniği ile tüm sağlık alanlarında hizmet sunar. Hastanemiz, tam donanımlıdır ve son teknolojik ekipmanlar ile donatılmıştır. Hastanemizde yer alan tüm personelimiz ve hekim kadromuz kendi alanında uzmandır. Kadın hastalıkları alanında da hizmet veren hekimlerimiz, kendi alanlarında uzmanlıklarını kanıtlamıştır.
Kadın hastalıkları İzmir bölgesinin en çok tercih edilen hastanesi olan Özel Park Tıp Merkezinde aynı zamanda kadınların ihtiyaç duydukları tüm estetik operasyonlar da uygulanır. Hastanemizde genel kadın sağlığı, gebelik takibi ve doğum, menopoz ve bu döneme ait sorunların tedavisi, vajinal estetik, kadın kanserleri ve kanser öncülü hastalıkların tanı ve tedavisi, jinekolojik laparoskopik ameliyatlar, yardımcı üreme teknikleri ve aile planlaması yöntemleri, kısırlık tedavisi, adet düzensizliği tedavisi, idrar kaçırma tedavisi, gebelik sonlandırma, rahim ağzı kanseri teşhis ve tedavisi, yumurtalık hastalıkları tanı ve tedavisi, gebelik diyeti gibi alanlarda hizmet alabilirsiniz.
Özel Park tıp merkezi, şehir dışından ve yurt dışından gelen hastaları için de ulaşımdan konaklamaya kadar tüm ayrıntıları düşünerek yardımcı olmaktadır. Bu sayede hastanemize tanı ve tedavi için rahatlıkla gelebilir, sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçlarınız için destek merkezimizden yardım isteyebilirsiniz.
Kadın Hastalıkları İzmir bölgesinde oldukça yaygın görülür. Bunun nedeni jeolojik şarlar ve İzmir’in kalabalık olmasıdır. Özel Park Tıp Merkezinde 7/24 sağlık sorunlarınız için yanınızda olmaktadır. Hastanemizde, yurt dışında ve yurt içinde tıp alanında yapılan gelişmeler yakından takip edilir ve uygulanır. Son teknolojiye ve son yeniliklere ait olan tanı, teşhis ve tedavi yöntemleri kullanılır. Bu sayede hastalıklarınızdan en kısa sürede ve uzman hekimlerin kontrolünden kurtulmanız mümkündür.

Neden tercih ediliyoruz?

Özel Park tıp Merkezi olarak sizlerin sağlığına öncelik veriyoruz. Bu nedenle hastanemizdeki hijyen kurallarına son derece dikkat ediyoruz. Aynı zamanda tüm hekimlerimizin ve personelimizin kendi alanında uzman olmasına önem veriyoruz. Hastalarımızın konforu için gerekli olan otelcilik hizmetini sunuyoruz. Onların hastanemizde kaldıkları süre boyunca konforlu ve rahat zaman geçirmeleri için tüm ayrıntıları düşünüyor ve uyguluyoruz.
Kadın Hastalıkları İzmir Polikliniğimizde Hastalıkların teşhis, tanı ve tedavisinde son teknolojik ekipmanlar ve yenilikçi yöntemler kullanıyoruz. Bu sayede hasta memnuniyet oranımız %100 olmaya devam ediyor. Hastalarımızın, kurumumuzdan sağlıklı ve mutlu ayrılması için gereken tüm özeni gösteriyoruz.
Sizler de kadın hastalıkları ve diğer alanlarda Türkiye’nin en güvenilir sağlık hizmetinden faydalanmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilir, randevunuzu alabilirsiniz.