İzmir Obezite Merkezleri - İzmir Özel Park Tıp Merkezi - Obezite Cerrahisi

İzmir Obezite Merkezleri

İzmir Obezite Merkezleri

Obezite, dünya genelinde yaygın görülen sağlık sorunlarından biridir. Vücudun yağ düzeyinin istenilenden fazla olması, başka bir ifade ile vücudun boy oranına göre vücut ağırlığını normalden fazla olması anlamına gelir. Obezite teşhisi yapılırken vücut kitle endeksine ve bel çevresindeki yağlanma oranına bakılır. Obezite hastalığının farklı türleri vardır ve her tür için uygulanan tedavi yöntemi farklıdır. İzmir Obezite merkezleri, obezite tedavisi alanında en çok tercih edilen merkezlerdir.

İzmir Obezite merkezleri neden tercih edilir?

Obezite tedavisi, son yıllarda daha fazla yaygınlaşmıştır ancak bu tedavilerin en çok yapıldığı şehirlerden biri de İzmir’dir. İzmir’de yer alan obezite tedavi merkezleri şehrin yoğunluğundan ve gelişmişliğinden dolayı bu alanda uzmanlaşmıştır. En çok tercih edilen İzmir obezite tedavi merkezi ise Park Tıp Merkezidir. Park tıp merkezinde, her biri kendi alanında uzman olan doktor kadrosu bulunur. Ayrıca bu merkezde çalışan herkesin donanımlı olmasına önem verilir. Alanında uzman olan doktorlardan oluşan profesyonel hekim kadrosu ile obezite tedavisinde büyük başarı sağlanmıştır. Hasta memnuniyeti ve tedavilerdeki başarı oran, Park tıp merkezinde ön planda tutulmaktadır.
Park tıp merkezi aynı zamanda hastaların konforunu ön olanda tutar ve otelcilik anlayışı ile hizmet verir. Hastaların ihtiyacı olan tüm detaylar tek tek düşünülmüştür. Bununla birlikte son derece hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunulur. Bu nedenle, obezite tedavisi başta olmak üzere pek çok alanda en çok tercih edilen yerler arasındandır.

İzmir Obezite merkezleri arasında lider isim;

Park tıp merkezi, İzmir obezite merkezleri arasında lider isimlerden biridir. Bunun nedeni Obezite tedavisinde kendini kanıtlamış olmasıdır. Bugüne kadar yapılan tüm obezite tedavilerinde %90’ın üzerinde başarı sağlanmıştır. Obezite tedavisi kısa süreli değildir. Hastalara uygulanan tedavi yöntemlerinden sonra kontrol süreçleri ve hastaların tedavilerine devam etme aşamaları takip edilmelidir. Park tıp Merkezinde bulunan doktorlarımız, hastalarının tedavi süreçlerini ve sonraki süreçlerini tek tek değerlendirir. Tedavi sonrası süreçte hastaların düzenli olarak kontrol edilmesi sağlanır. İstenilen kiloya ulaşılana kadar bu kontrol süreci devam eder.
Obezite tedavisi için Park Tıp Merkezinde mide botoku, mide balonu uygulaması, tüp mide ameliyatı ve diyet tedavisi uygulanır. Bu sayede kişiye özel obezite tedavisi uygulanır ve en yüksek başarı oranı elde edilir.
Sizler de obezite tedavisi alanında lider isimlerden biri olan Park Tıp Merkezini tercih ederek güvenli bir şekilde tedavinizi olabilir, İzmir obezite merkezleri arasında en çok tercih edilen ve başarı oranı oldukça yüksek olan bir tıp merkezinde tedavi olma ayrıcalığı yaşayabilirsiniz.