Meme Estetiği Fiyatları 2019 - İzmir Özel Park Tıp Merkezi

Meme Estetiği Fiyatları 2019

Meme Estetiği Fiyatları 2019

Meme estetiği, tüm dünya üzerinde en çok uygulanan estetik operasyonlardan biridir. Bayanların kendilerini öz güvenli ve güzel hissetmelerinin en önemli faktörlerinden biri olan göğüslerin düzeltilmesi ve şekil verilmesi işlemine meme estetiği adı verilir. Meme estetiği ile meme büyütme, meme küçültme ve meme dikleştirme işlemleri yapılır. Bazen iki işlem bir arada uygulanabilir. Meme estetiği fiyatları 2019 ise uygulanacak olan işlemin türü başta olmak üzere pek çok faktöre göre değişebilir.

Meme estetiği fiyatları 2019 üzerinde belirleyici olan etmenler nelerdir?

Meme estetiğinde fiyat belirlenirken, pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Meme estetiği plastik cerrahlar tarafından uygulanır. Devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde bu estetik operasyonların yapılması mümkündür. Meme estetiği fiyatları 2019 için belirleyici etmenler ise şöyledir;

• Meme estetiğinin yapılacağı hastane tercihi
• Bu estetik operasyonu uygulayacak olan hekim
• Operasyon sırasında kullanılacak olan ekipmanlar ve materyaller
• Operasyonda uygulanacak olan işlemin türü ve işlem sayısı
• Operasyondan önce uygulanacak olan tahliller ve muayene
• Estetik operasyonun özel sağlık sigortaları ya da SGK tarafından karşılanıp karşılanmadığı

Yukarıdaki faktörlerin hepsinin bir araya gelmesi ile meme estetiği fiyatları belirlenebilir. Bu fiyatlar her yıl güncellenir ve 2019 yılı için fiyatlar, daha önceki yıllardan farklıdır.
Meme estetiğinin uygulanacağı hastanenin özel ya da devlet hastanesi olmasına göre fiyatlar değişir. Aynı zamanda özel tıp merkezlerinde ya da özel hastanelerde sunulan otelcilik hizmetleri de fiyatları etkiler. Operasyonu yapacak olan hekimin bu alandaki uzmanlığı da fiyatları değiştirecektir. Meme estetiği sırasında kullanılacak olan ekipmanlar, fiyatları birinci derecede etkiler. Örneğin; meme büyütme için kullanılacak olan silikon protezlerin kalitesi, fiyatı doğrudan etkileyecektir.
Meme estetiği pek çok farklı yöntem ile uygulanabilir. Meme büyütme sırasında dolgu, yağ enjeksiyonu ya da silikon implantlar kullanılabilir. Meme büyütme ile birlikte meme dikleştirme işlemi de uygulanabilir. Buna benzer olarak meme küçültme ile birlikte meme dikleştirme de yapılabilir. Operasyon sırasında uygulanacak olan işlemlerin fazlalığı ya da işlem türü de fiyatları doğrudan etkileyecektir.

Meme estetiği fiyatları 2019 araştırması yaparken nelere dikkat edilmelidir?

2019 meme estetiği fiyatları araştırılırken bazı etkenler göz önünde bulundurulmalıdır. Operasyondan sonra istediğiniz sonuçları alabilmeniz ve başarı oranının yüksek olması için yalnızca fiyatları değil, aşağıda sayacağımız etkenleri de göz önünde bulundurmalısınız;
• Fiyat araştırması yaparken hastane seçiminiz önemlidir. Meme estetiğinden sonra 1-2 gün hastanede kalmanız gerekebilir. Kalacağınız hastanede rahat etmek istiyorsanız otelcilik hizmeti sunan özel hastaneleri tercih etmelisiniz. Bu da operasyonun fiyatlarını etkileyecektir.
• Fiyat araştırması yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir başka etmen de doktorunuzun bu alandaki uzmanlığıdır. Meme estetiği alanında daha önce çok sayıda ameliyat yapmış olan ve başarı oranı yüksek olan bir doktor ile yeni mezun ve deneyimsiz olan bir doktorun fiyatı aynı olmaz. Ancak ameliyattan sonra hüsrana uğramamak ve istemediğiniz sonuçlar ile karşılaşmamak için mutlaka doktor tercihinizi doğru yapmalısınız. Uzman doktora ödeyeceğiniz fiyat, deneyimsiz doktorun elinden yapılan ve daha sonra tekrar revize gerektiren estetiklerden daha uyguna gelecektir.
• Meme estetiği için fiyat araştırması yaparken dikkat etmeniz gereken bir başka konuda kullanılan ekipmanların kalitesidir. Örneğin; meme büyütme için kullanılan silikonların kalitesiz olması, bir süre sonra sıkıntı yaşamanıza ve estetiğin yeniden yapılmasına neden olabilir. Bu nedenle fiyat araştırması yaparken malzeme kalitesine de önem vermeniz gerekir.
• Ameliyatı olacağınız hastanenin tam teşekküllü olması ve hijyenik olması da bir diğer etkendir. Her ameliyat gibi estetik ameliyatların da bazı riskleri bulunur ve hastaneniz ne kadar donanımlı ise bu riskleri yaşama ihtimaliniz o kadar az olur. Hastanenin hijyenik olması ise ameliyat sonrası enfeksiyon ve bunun gibi komplikasyonların önüne geçecektir.
• Estetik ameliyatlar genellikle SGK ya da özel sağlık sigortaları tarafından karşılanmaz. Ancak bazı özel sağlık sigortalarının kapsamında olabilir. Meme estetiği olacağınız hastanenin sizin sağlık sigortanız ile anlaşması olup olmadığını da araştırmanız, fiyatları etkileyecektir.