Liposuction Fiyatları 2020 - İzmir Özel Park Tıp Merkezi

Liposuction Fiyatları 2020

Liposuction Fiyatları 2020

Liposuction bölgesel olarak biriken yağların birtakım yöntemler ile dışarı alınması yoluyla, bölgesel zayıflama sağlanmasıdır. Diyet ve spor ile eritilemeyen yağların dışarı alınması işlemi olarak da adlandırılabilir. Liposuction sanılanın aksine kilo verme yöntemi değildir, bir bölgesel zayıflama yöntemidir. Bu yöntem sayesinde bel, basen, kalça, kol ve bacak bölgesindeki fazla yağlar alınır, vücut daha formda ve sıkı bir görünüme kavuşur. Liposuction’un faklı uygulama teknikleri vardır. Liposuction fiyatları 2020 de bu tekniklere göre değişiklik gösterir.

Liposuction fiyatları 2020 neye göre belirlenir?

Liposuction fiyatlarını araştırırken, ilk olarak uzman bir doktor ile görüşmeniz gerekir. Vücut yapınız incelendikten ve gerekli tahliller yapıldıktan sonra hangi yöntem ile yağ alma işlemi uygulanacağına karar verilir. Liposuction fiyatları 2020 belirlenirken uygulanacak olan tekniğe karar verilmesi gerekir. Her teknik, her hastanede bulunmaz. Bu nedenle önce, hangi tekniğin sizin için uygun olduğuna karar vermelisiniz. Ayrıca, seçim yaptığınız hastanede, hangi tekniklerin uygulandığını da araştırmanız gerekir.
Fiyat araştırması yaparken bir başka dikkat etmeniz gereken konu, doktorunuzun uzmanlığıdır. Doktorunuzun bu konuda uzman olması sonuçların başarılı olmasında çok etkilidir. Uygun fiyat veren yeni mezun olmuş ya da liposuction yapmaya yeni başlamış olan bir doktorun elinden yapılan liposuction işleminden sonra sonuçlar memnun edici olmayabilir ve yeniden işlemin tekrarlanması gerekebilir. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için uzman bir doktordan fiyat almanız gerekir. Doktorunuzun bu konuda ne kadar başarılı olduğunu, daha önce yapmış olduğu liposuction uygulamalarını araştırarak öğrenebilirsiniz.

Hastane seçimi çok önemli;

Liposuction fiyatları 2020 araştırması yaparken, hastane seçiminizin de önemli olduğunu unutmamanız gerekir. Bu uygulamadan sonra 1 ya da 2 gün hastanede kalmanız gerekebilir. Liposuction az bir bölgeye uygulanacaksa 1 gün, daha büyük bölgeler için uygulanacaksa 2 gün kadar hastanede kalmanız gerekebilir. Hastanede kalış süreniz, ameliyat fiyatlarını etkileyecektir. Aynı şekilde hastanede sunulan ek hizmetler de fiyatı etkiler. Özel hastaneler ile devlet hastanelerinin fiyatları aynı olmayacaktır. Özel hastanelerin bazılarında sunulan otelcilik hizmetleri, hastaların konforu ve rahatı için sunulur. Bu ek hizmetlerin tamamı için fiyatlandırma da farklı olacaktır.
Bütün bunları göz önünde bulundurarak, nasıl bir hastanede liposuction olmak istediğinizi de belirlemeniz gerekir.
Hastanenizin hangi bölgede, hangi şehirde, hangi ilde ya da hangi semtte olduğu da fiyatlar üzerinde etkili olacaktır.

Alınan yağ miktarı fiyatları etkiler;

Liposuction ile alınan yağ miktarı, ameliyat süresinin uzamasını sağlayabilir. Eğer çok fazla yağ alınacaksa, uygulanacak işlem süresi de uzayacağı için ameliyat fiyatları farklı olacaktır. Ayrıca alınan bu yağların başka işlemler için kullanılması da gerekebilir. Örneğin; liposuction olmak isteyen biri aynı zamanda göğüs büyütme de yaptırmak isteyebilir. Bu durumda, bölgesel olarak alınan yağların bir kısmı özel işlemden geçirilerek dolgu olarak kullanılabilir ve göğüslere yerleştirilebilir. Bu durumda, aynı ameliyat içinde iki farklı işlem yapılır ve bu durum ameliyat fiyatının artmasını sağlar.

Liposuction fiyatları 2020 neden her hastanede farklıdır?

Liposuction 2020 fiyatları hastaneye göre farklılık gösterir. Bunun nedeni, her hastanenin hizmetlerinin farklı olması, doktorlarının farklı olması ve liposcution tekniklerinin farklı olmasıdır. Örneğin bir hastanede klasik liposuction uygulanırken diğerinde vaser liposuction yöntemi uygulanabilir. Bu da fiyatların farklı olmasını sağlar. Liposuction uygulamasının bir bölgeye yapılması ya da birden çok bölgeye uygulanması da ciddi fiyat farklılıkları doğurabilir. Bu nedenle bir kişiye yapılan liposuction uygulamasının fiyatı başka bir kişiyle aynı olmayabilir. Yağ aldırma uygulamasının fiyatlarının kişiden kişiye göre farklılık göstermesinin nedeni, bölgesel olarak alınan yağların farklılık göstermesidir.